Manieren om uw oude iPad opnieuw te gebruiken

Elk jaar brengt Apple een nieuwe iPad uit – en elk jaar doen iPad-liefhebbers hun hersens om de reden waarom ze die nieuwe iPad absoluut moeten hebben. Als je al een Apple-tablet hebt, kan het moeilijk zijn om die oude iPad te vervangen door de nieuwste versie.

Maar wat als je die oude iPad, die twee jaar oude iPad, die zonder een Retina-scherm, een snelle processor of een 4G-verbinding zou kunnen hergebruiken? Jij kan. Hier zijn tien dingen die u kunt doen met uw oude iPad, zodat u zorgeloos een nieuwe iPad kunt kopen. Soort van.

1. Gebruik uw iPad als extra monitor

Wou je dat je een slanke, dure touchscreen-monitor had? U kunt uw oude iPad in zo’n monitor veranderen met behulp van een eenvoudige app en een wifi-verbinding. Het Air Display van $ 10 werkt met een gratis desktopclient (beschikbaar voor zowel pc als Mac) via een Wi-Fi-netwerk om van uw iPad een tweede (of derde of vierde) monitor te maken.

Display is eenvoudig in te stellen: installeer gewoon de desktop-client, installeer de iPad-app en verbind ze met hetzelfde Wi-Fi-netwerk. Klik vervolgens met de rechtermuisknop op het Air Display-pictogram in het systeemvak en selecteer uw iPad om deze op uw computer aan te sluiten. Air Display werkt net als een tweede monitor – u kunt de positie aanpassen in het menu Beeldscherminstellingen en het bureaublad spiegelen – en u kunt nog steeds tikken om te klikken via het touchscreen van de iPad.

2. Bevestig uw iPad in uw auto

Wie heeft er een mooi ingebouwd infotainmentsysteem nodig als je een oude iPad hebt?

Je hebt twee manieren om je iPad in je auto te monteren: je kunt hem vooraan monteren, waar de bestuurder er toegang toe heeft en het kan gebruiken om adressen op te zoeken, muziek af te spelen en streaming video te bekijken (niet dat je dat zou moeten doen terwijl je rijdt), of je kunt het achterin monteren zodat passagiers video’s kunnen bekijken of games kunnen spelen.

Als u het aan de voorkant wilt monteren, kunt u overwegen te investeren in een houder ipad auto van RAM Mounts. RAM heeft diverse houders die aan verschillende delen van uw auto kunnen worden bevestigd – de voorruit, de stoelrail of de passagiersstoel bijvoorbeeld – afhankelijk van waar u de iPad wilt hebben.

Als u wilt uw iPad te monteren op de rug van een zitplaats, overweeg dan het oppakken van ModulR’s auto hoofdsteun riem ($ 20). Deze riem past op elk iPad-hoesje van ModulR en sluit om de hoofdsteun zodat uw kinderen kunnen genieten van video, games of andere entertainment-apps. Een telefoonhouder in auto met magneet is natuurlijk ook te krijgen, maar voor ipads zijn hoesjes beter.

Als u op zoek bent naar iets dat nog meer geïntegreerd is, kunt u uw iPad professioneel in het dashboard van uw auto laten installeren, hoewel deze procedure u veel meer kost dan een riemaccessoire.