3 toptips die u moet weten voordat u in bitcoin investeert

2017 was heel erg het jaar voor Bitcoin. Het kende een exponentiële groei van ongeveer 1.400%, waardoor early adopters van de cryptocurrency-miljonairs in het proces werden. Hoewel de waarde van Bitcoin iets later daalde en afvlakte, blijft Bitcoin een enorm lucratieve markt om in te investeren. Er moet een reden zijn waarom Bitcoin het modewoord is geweest voor veel economen en financiële handelaren, toch?

Als je echter een beginner bent als het gaat om investeren in Bitcoin en cryptocurrency in het algemeen, is het van vitaal belang dat je je onderzoek doet voordat je afscheid neemt van je zuurverdiende geld. Onze zeven tips van onschatbare waarde zullen helpen om de fouten die u maakt met uw cryptocurrency-handel te minimaliseren.

1. Leer hoe u uw Bitcoin eerst goed opslaat

Het is belangrijk om te leren lopen voordat je kunt rennen. Begin met het leren van de basisprincipes van het kopen en verkopen van Bitcoin. U moet onze beoordelingen van alle toonaangevende Bitcoin-uitwisselingen eerst lezen om de gemakkelijkste en veiligste platforms te vinden om te beginnen met het kopen van Bitcoin. Coinbase is meestal een goed startpunt voor elke beginnende belegger, vanwege de intuïtieve interface en de mogelijkheid om ook andere toonaangevende cryptocurrency kopen, zoals Ethereum , Bitcoin Cash en Litecoin. Bij alle financiële investeringen is het van vitaal belang dat u leert hoe u uw activa kunt beschermen. In dit geval moet u ervoor zorgen dat uw digitale activa volledig worden beschermd tegen de dreiging van cyberaanvallen en oplichters. Er zijn speciaal gebouwde Bitcoin-portefeuilles ontworpen met beveiliging voorop.

2. Houd uw ogen op de marktkap gericht

Een veelgemaakte fout newbie crypto-handelaren te maken is om investeringsbeslissingen puur gebaseerd op munt te maken prijs. In werkelijkheid is de waarde van een cryptocurrency alleen geldig als je rekening houdt met de huidige circulerende voorraad. Als u overweegt om Bitcoin te kopen, probeer dan niet te veel te focussen op de huidige waarde van de munt en bekijk in plaats daarvan het percentage van de totale marktkapitalisatie die u koopt. Hoe dichter een cryptocurrency bij zijn marktkapitalisatie komt, hoe groter de vraag zal zijn om op een later tijdstip te verkopen. Hou de koers van bitcoin ook goed in de gaten.

3. Is het de moeite waard om te investeren in Bitcoin-mijnbouw?

De industrie voor Bitcoin-mijnbouw is in een snel tempo versneld. In de vroegste dagen van Bitcoin kon de gemiddelde thuiscomputer worden gebruikt om de cryptografische puzzels te kraken en nieuwe Bitcoins te verdienen. Helaas is de enige manier waarop Bitcoin-mining winstgevend is in 2018, binnen gespecialiseerde datacenters. Deze magazijnen zitten boordevol machines die uitsluitend zijn gebouwd voor het minen van bitcoins. Een thuismijnoperatie zou miljoenen kosten om vandaag op te zetten, wat betekent dat het waarschijnlijk het beste is om te overwegen om in plaats daarvan te investeren in Bitcoin.